DEMONSTRATIES

Geïnteresseerd om met je vereniging een bezoek te brengen aan mijn goudsmidatelier en een demonstratie bij te wonen? Dit kan! Een demonstratie duurt gemiddeld 90minuten maar kan ook langer of korter en eventueel in combinatie met een andere ambachtsman of kunstenaar uit het ateliercomplex ZOO. Contacteer me gerust  voor meer informatie.

​​

                                                          WORKSHOPS

Vanaf het najaar gaan er workshops door in mijn atelier in kleine groepjes van 4 voor een individuele begeleiding. Het materiaal en gereedschap is ter plaatste ter beschikking. De workshops bestaan uit 3, 6 of 10 lessen afhankelijk van het thema of de techniek. Zo zijn er o.a. de modules 'basistechnieken', 'solderen beginners', 'solderen gevorderden' en workshops in thema's zoals 'ringen maken', 'oorbellen maken', 'Sluitingen' etc. Heb je interesse, stuur me dan een mailtje. Dan neem ik contact op zodra er meer info ter beschikking is.

                                                             PRIVE LES

Heb je meer nood aan individuele begeleiding voor een bepaald project of techniek, dit kan ook. Contacteer me gerust voor meer info.

Annelies

 

 

Weinberger

Juweelfilosoof en meerwaardezoekerster