top of page

                                                     DEMONSTRATIES

Geïnteresseerd om met je vereniging een bezoek te brengen aan mijn goudsmidatelier en een demonstratie bij te wonen? Dit kan! Een demonstratie duurt gemiddeld 90 minuten maar kan ook langer of korter en eventueel in combinatie met een andere ambachtsman of kunstenaar uit het ateliercomplex ZOO. Contacteer me gerust  voor meer informatie.

                                                          WORKSHOPS

Er gaan workshops door in mijn atelier in kleine groepjes van minimum 2 maximum 4 personen. Een kleine groep wat ideaal is voor een kwalitatieve begeleiding. Het oefenmateriaal en gereedschap is ter plaatste ter beschikking.

Je hebt de éénmalige workshops waar we een zilveren ring leren maken. Hier is geen voorkennis nodig. Het is ideaal als kennismaking van de technieken maar ook als ontspanning of voor een gezellige activiteit met je partner, vrienden, moeder of collega's. Stel gerust zelf een moment voor!

Dan heb je de workshops bestaan uit een paar of meerdere lessen afhankelijk van het thema of de techniek. Er zijn modules per techniek of per thema. Al dan niet voorkennis verplicht. Bij interesse neem gerust contact op.

                                                             PRIVÉ LES

Heb je meer nood aan individuele begeleiding voor een bepaald project of techniek, dit kan ook! Contacteer me vrijblijvend voor meer info.

Annelies

 

 

Weinberger

Juweelfilosoof en meerwaardezoekerster

 

bottom of page